dimecres, 27 de novembre del 2013

V Congrés Autonòmic de l'Alzheimer

El passat 23 de Novembre, membres de l'equip técnic i la Junta directiva d'AFA Xixona i Comarca, van assitir al 5é Congres Autonómic d'Alzheimer.

Aquest acte va tenir lloc a Torrevieja, concretament al Centre Cultural Verge del Carme. Al llarg de la jornada, vam tenir l'optunitat d'assitir a diverses xarrades on s'exposaven temes relacionats amb la importància de la detecció precoç de l'Enfermetat d'Alzheimer i les noves técniques de diagnostic que s'estan investigant.

Pel vespre, el congres va prendre un caire més pràctic i vam poder rebre formació de professionlas que, com nosaltres, lluitem dia a dia per a que la qualitat de vida de les persones afectades per l'enfermetat d'Alzheimer i també altres deméncies es mantinga el major temps possible.

En acabar l'acte de clausura, vam tenir l'oportunitat de captar aquesta instantànea amb el President de la Confederacio Espanyola de Associacions d'Amics i Familiars de Persones amb Alzheimer (CEAFA, primer per la dreta) i amb el President de la Federacio Valencia de Associacions d'Amics i Familiars de Persones amb Alzheimer de la Comunitat Valencia (FEVAFA, Tercer per l'esquerra). 

En resum, va ser una jornada de formació molt profitosa per a tot nosaltres. Esperem poder repetir el proper any.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

POLÍTICA DE CALIDAD AFA XIXONA Y COMARCA