dijous, 28 de febrer de 2013

ENS VISITEN ALUMNES DEL INSTITUT

Durant el mes de Febrer ens han visitat dos grups d'alumnes de l'IES Xixona.

Aquestes visites han estat programades donant resposta a les demandes d'alguns alumnes del IES que volien conèixer més de prop el funcionament de la Unitat d'Atenció Diurna i l'enfermetat d'Alzeimer.

El DSM-IV (quarta edició del manual diagnòstic que empren el metges com a ferramenta diagnòstica en psicologia i medicina) inclou la demencia tipus Alzheimer dins de les enfermetats mentals cròniques. Aprofitant que l'ajuntament ha organitzat, durant el mes de Febrer, jornades de concienciació social, desde AFA Xixona i Comarca, ens hem unit  a la iniciativa i en enfocat aquestes visites com activitats de concienciació sobre les malaties mentals. Amb elles es preten normalitzar i acabar amb els estigmes que aquestes enfermetats representen en la societat actual.

Durant la primera visita, els alumnes van participar en diferents activitats de psicomotricitat i la segon visita, els alumnes van ajudar als nostres suaris en tarees d'estimulació cognitiva a través de les noves tecnologíes.


Aquestes visites continuaran durant dos setmanes més. Des d'AFA Xixona volem agrair a tot el seu interés i la seua participació.


Junts ajudem a fer el món cada dia una mica millor!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

POLÍTICA DE CALIDAD AFA XIXONA Y COMARCA