dimecres, 19 de setembre del 2012

VISITA A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

Avui, els usuarios d'AFA Xixona han visitat la Finca El Cuarnero, actual Biblioteca Municipal. Una vegada allí, Modesta ens ha explicat tot allò que sabia de la casa i dels seus mitjers. A aquestes dades s'han sumat les anècdotes i records d'aquells que han vist les diferents époques de la finca. Aquesta activitat es tot un exemple de terapia de reminiscència.



Despres, Modesta ens ha contat una rondalla de Xixona, una historia que passa en les Penyes de Rosset amb una "FALAGUERA"... Sabeu de quina història es tracta?


Una visita guiada per la primera planta de la bilbioteca ens ha conduit fins els exteriors per esmorzar unes coques que ens ha donat Loreto y orxata que ens ha comprat Ferran Verdú.



Per finalitzar el dia de hui, ens hem fet una foto de grup baix dels arbres centenaris del Parc El Cuarnero




A més, quan l'equip tècnic ha arribat al la seu de l'Associació s'ha trobat amb aquesta noticia que ens ha omplit de satisfacció i volem agrair de tot cor el gest del C.P Sagrada Familia, http://safaxixona.eu/?pagina=noticies



1 comentari:

  1. Las imágenes transmiten un ambiente tan agradable que dan ganas de ir allí a jugar a las cartas o a oír historias, a convivir en paz haciendo amigos y salir de excursión.
    Que trabajo tan gratificante!

    Mª Isabel Borreguero Guerra

    ResponElimina

POLÍTICA DE CALIDAD AFA XIXONA Y COMARCA